Ξενοδοχείο

Ένα ξενοδοχείο για αυτούς που θέλουν να ζουν στα… άκρα!

Αυτό θα πει ζω στα άκρα!

Ένα απίστευτο concept ξενοδοχείο, το οποίο είναι τοποθετημένο στην άκρη ενός γκρεμού, σχεδιάστηκε για να κόψει την ανάσα των επισκεπτών του και να τους δώσει την ευκαιρία να ζήσουν κυριολεκτικά στα άκρα.

Το “Cliff Concept Boutique Hotel” – μια ιδέα του αρχιτεκτονικού γραφείου Hayri Atak με έδρα την Κωνσταντινούπολη – είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να κατασκευαστεί μέσα και γύρω από τον διάσημο απότομο βράχο Preikestolen, ο οποίος υψώνεται 604 μέτρα πάνω από το φιορδ Lysefjorden στην Δυτική Νορβηγία.

Η δομή των πέντε επιπέδων θα είναι προσβάσιμη μόνο μέσω μιας εισόδου στην “ταράτσα”, η οποία θα διαθέτει ένα τεράστιο κατάστρωμα και θα προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στην οροσειρά Scandes της περιοχής Ryfylke και στο φιόρδ των 42 χιλιομέτρων.

Το πιο συναρπαστικό χαρακτηριστικό της δομής θα λέγαμε ότι είναι μια πισίνα υπερχείλισης, η οποία θα προεξέχει από το κατώτερο επίπεδο της δομής και θα κάνει τους πιο τολμηρούς επισκέπτες να αισθάνονται σαν να επιπλέουν πάνω από το νερό που βρίσκεται από κάτω.

Δεδομένου ότι ο βράχος Preikestolen είναι ένα από τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα της Νορβηγίας, δεν είναι σίγουρο αν το “Cliff Concept Boutique Hotel” θα κατασκευαστεί ποτέ, ωστόσο οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι είναι μια καταπληκτική ιδέα!

Check Also

Βίντεο: Η μυθική λίμνη του Ηρακλή από ψηλά

Ένα ταξίδι με drone πάνω από την ελώδη λίμνη Στυμφαλία όπου ο μυθικός Ηρακλής έδωσε τη μάχη με τις Στυμφαλίδες Όρνιθες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.