Έγκυος

Φοράνε ψεύτικη κοιλιά για 24 ώρες για να δουν πώς νιώθει μία έγκυος – Εκπληκτικό βίντεο

Πώς νιώθει μία έγκυος; Πώς είναι να έχεις συνεχώς μία φουσκωμένη κοιλιά που σε εμποδίζει να κάνεις πράγματα που παλιά έκανες χωρίς καν να το σκεφτείς;

Αυτό ακριβώς αναρωτιόντουσαν και οι δυο πρωταγωνιστές που βλέπετε στο παρακάτω βίντεο, για αυτό και αποφάσισαν να δουν στην πράξη πώς βιώνει μία μέλλουσα μαμά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της. Πώς είναι δηλαδή να έχεις κάθε μέρα, όλη μέρα μια φουσκωμένη κοιλίτσα που σε εμποδίζει από το να δεις τα πόδια σου, μέχρι να ξαπλώσεις άνετα και όπως θέλεις.

Πώς το πέτυχαν; Έβαλαν ειδικές, ψεύτικες κοιλιές και στήθος και δεσμεύτηκαν να μην τα βγάλουν εάν δεν περάσουν 24 ώρες. Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε είναι ξεκαρδιστικό!

Κινήσεις και πράγματα που μέχρι τότε θεωρούσαν δεδομένο ότι πάντα θα μπορούσαν να κάνουν, μοιάζουν πλέον ανέφικτα. Ένα πραγματικά απολαυστικό βίντεο που πρέπει να δείτε. Μέχρι σήμερα έχει πάνω από 578.000 views και βλέποντάς το καταλβαίνουμε γιατί.

Ακολουθήστε το TipTop.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι!

Πηγή: Mothersblog.gr

Check Also

Προορισμοί

Οι 10 πιο επικίνδυνοι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο

Τα ταξίδια μπορεί να είναι απολαυστικά αλλά καμιά φορά κρύβουν κινδύνους. Αυτοί είναι οι 10 πιο επικίνδυνοι προορισμοί στον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.