Κάνιε Γουέστ

O Κάνιε Γουέστ χτίζει σπίτια για άστεγους και οι γείτονες του φέρνουν την αστυνομία (Pic)

Ο Κάνιε Γουέστ και η σύντροφός του Κιμ Καρντάσιαν πρόσφατα απέκτησαν τέταρτο παιδί όπως έγινε γνωστό και η είδηση viral. Αυτό ωστόσο που ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει είναι ότι ο Κάνιε Γουέστ επιχειρεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να στήσει μία δικιά του ουτοπική κοινωνία παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο στέγη στους άστεγους ανθρώπους.

Συγκεκριμένα,  ο διάσημος ράπερ οικοδόμησε έναν αριθμό ξύλινων θόλων ύψους περίπου 15 μέτρων, και ο οικισμός ονομάστηκε Yeezy Home, προκειμένου να δημιουργηθεί μια νέα κοινότητα που ζει έξω από το ταξικό σύστημα με στόχο την φιλοξενία των ανθρώπων που ζουν στον δρόμο της Καλιφόρνιας.

Ωστόσο δεν λείπουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε όλο αυτό το επιχείρημα.

Τοπικές εκθέσεις αναφέρουν ότι επιθεωρητές επισκέφτηκαν τους θόλους του Κάνιε δύο φορές και διαπίστωσαν ότι οι κατασκευές είναι μόνιμες και παραβιάζουν τους οικοδομικούς κανόνες.

Κατόπιν αυτών ο Γουέστ θα πρέπει να βγάλει οικοδομική άδεια μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου αλλιώς θα πρέπει να κατεδαφίσει τους θόλους, οι οποίοι έχουν κατασκευαστεί σε μία έκταση που αγόρασε μαζί με την σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν, με την οποία πρόσφατα απέκτησε και τέταρτο παιδί.

Και σαν να μην έφτανε αυτό έχει προβλήματα με τους γείτονες που κάλεσαν την αστυνομία για ηχορύπανση.

Ο σερίφης του τοπικού αστυνομικού τμήματος κλήθηκε να ελέγξει το κτήμα του Γουέστ στην Καλαβασία, καθώς οι κάτοικοι της περιοχής παραπονέθηκαν για το θόρυβο που προκαλείται κατά τις βραδινές ώρες από την κατασκευή των θόλων.

Check Also

Κώστας Βουτσάς

Θεοδώρα Βουτσά: Η πραγματική εκκλησία του μπαμπά είναι το θέατρο

Οι κόρες του Κώστα Βουτσά μετά την απώλεια του αγαπημένου τους πατέρα προσπαθούν να μείνουν δυνατές και κυρίως να μην χάσουν το χαμόγελό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.