Άνδρες

Μητέρα, έβγαλε πάνω από 1 εκατ. δολάρια βγαίνοντας με άντρες (VIDEO)

Η 37χρονη Nina Colada, ή πιο σωστά Nina Peterson έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής της βγαίνοντας με πλούσιους, ηλικιωμένους άνδρες και ξέρει πως κάποιος θα βρεθεί κάθε φορά να πληρώσει τα ακριβά της γούστα ή τις πλαστικές επεμβάσεις της.

Η μητέρα 4 παιδιών έχει δαπανήσει πάνω από 100.000 δολάρια στο νυστέρι, όλα ευγενική χορηγία των sugar daddies της. Ζει εδώ και χρόνια τη μεγάλη ζωή και το ίδιο ονειρεύεται και για τις κόρες της, τη 12χρονη Ymahni και την 9χρονη Juliana, τις οποίες κακομαθαίνει για να συνηθίσουν στα λούσα και τη χλιδή.

Οι μικρές, που δέχονται εδώ και καιρό πανάκριβα δώρα από τους «σπόνσορες» της μαμάς,  την αποκαλούν ως «Άγιο Βασίλη».

Όπως λέει:  “Πρέπει να εργαστώ σκληρά και να θυσιάσω τις προσωπικές μου ανάγκες γιατί αν ο sugar daddy ζητήσει κάτι, πρέπει να γίνει. Ενσωματώνω τον εαυτό μου στον τρόπο ζωής του, οπότε αν πρέπει να χρειαστεί ο,τιδήποτε εγώ πρέπει να το διαχειριστώ, διαχειρίζομαι το σπίτι του και φροντίζω να προσλάβουμε το σωστό προσωπικό – είμαι βασικά ο… προσωπικός βοηθός του.”

Η μαμά από τη Φλόριντα των ΗΠΑ συνεχίζει: «Διατηρώ σχέσεις κυρίως με ξένους επιχειρηματίες, βγαίνω όμως τακτικά μόνο με ένα άτομο τη φορά». Κι ενώ παραδέχεται τη σεξουαλική φύση των επαφών, επιμένει πως το sugar baby είναι κάτι ολότελα διαφορετικό από την ιερόδουλη.

Ακολουθήστε το TipTop.gr στο Facebook, το Instagram και το Twitter

Check Also

Βίντεο: Σκύλος παραδίδει τρόφιμα σε γυναίκα που βρίσκεται σε καραντίνα

Σκύλος παραδίδει τρόφιμα σε γυναίκα που βρίσκεται σε καραντίνα. Δείτε το εκπληκτικό βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *