αναπηρικά αμαξίδια

Ντροπή! Έκλεψαν αναπηρικά αμαξίδια από το Σύλλογο Αρωγή

Άγνωστος δράστης ή δράστες έκλεψαν δύο κιβώτια τα οποία περιείχαν αναπηρικά αμαξίδια και νάρθηκες που είχε προμηθευτεί ο Σύλλογος ατόμων με αναπηρία «Αρωγή» μέσω της διαδικασίας συγκέντρωσης καπακιών.

Δεν χωράει ο νους πως κάποιοι μπήκαν στη διαδικασία να κλέψουν δυο κουτιά με αναπηρικά αμαξίδια που προοριζόταν για δύο νέους ανθρώπους στην περιοχή μας έξω από το Σύλλογο ΑμεΑ Αρωγή.

Όπως καταγγέλλει η πρόεδρος του Συλλόγου κα Ελένη Καϊμά, το μεσημέρι απγύρω στις 12 και μισή, κατέφθασαν στα Τρίκαλα τρεις κούτες με αναπηρικά αμαξίδια τα οποία έμειναν στην είσοδο του Συλλόγου μόλις 10 λεπτά χωρίς επίβλεψη. Κατά το δεκάλεπτο αυτό, κάποιος τα έκλεψε στερώντας έτσι από συνανθρώπους μας που τα είχαν ανάγκη για να κινούνται τη δυνατότητα αυτή.

Όπως τονίζει η κα Καϊμά, «Πρόκειται για ένα σκούτερ και ένα περηπατήρα καθώς νάρθηκες τα οποία είχαν αγοραστεί μέσα από τη διαδικασία της συλλογής καπακιών από το Σύλλογο με σκοπό να δοθούν σε πολίτες που τα έχουν άμεση ανάγκη. Μάλιστα, υπήρχε και ένα ακόμη κουτί το οποίο όμως δεν κατάφεραν προφανώς να πάρουν λόγω του μεγέθους του.

Από χθες, σε συνεργασία με την αστυνομία γίνεται μια προσπάθεια να βρεθεί ο δράστης και να επιστραφούν στο Σύλλογο τα κλοπιμαία. Ωστόσο, είναι λογικό να επικρατεί απογοήτευση στα μέλη του Συλλόγου που απευθύνουν έκκληση σε όποιον είδε κάτι να βοηθήσει στη διαδικασία ευρέσεως.

Πηγή: trikalakids.gr

Ακολουθήστε το TipTop.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι!

Check Also

Προορισμοί

Οι 10 πιο επικίνδυνοι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο

Τα ταξίδια μπορεί να είναι απολαυστικά αλλά καμιά φορά κρύβουν κινδύνους. Αυτοί είναι οι 10 πιο επικίνδυνοι προορισμοί στον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.