Κρήτη

“Πόλεμος” σε πανηγύρι της Κρήτης – Παιδάκι τρέχει για να “σωθεί” από τους πυροβολισμούς (VIDEO)

Είσαι παιδί. Πας σε ένα πανηγύρι με την οικογένεια σου στο νομό Χανίων στην Κρήτη για να περάσετε καλά τον Δεκαπενταύγουστο. Ανάμεσα όμως στη μουσική και στον χορό ακούς δυνατούς κρότους. Σηκώνεις το βλέμμα σου και βλέπεις τριγύρω σου ανθρώπους με όπλα στα χέρια να ρίχνουν στον αέρα. Τρομάζεις και τρέχεις να κρυφτείς στην αγκαλιά ενός άνδρα για να σε προστατέψει.

Υπερβολή όλα τα παραπάνω; Στο TipTop.gr θεωρούμε πως όχι. Η μάλλον… σίγουρα όχι!

Αυτές είναι οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια ενός (τουλάχιστον) παιδιού σε πανηγύρι – που μετατράπηκε σε “πόλεμο” – στην Κρήτη.

Όπως δείχνει και το βίντεο που δημοσίευσε το zarpanews.gr, οι διοργανωτές μάζευαν τους κάλυκες με το τσουβάλι, καθώς κάποιοι θαμώνες έριξαν εκατοντάδες σφαίρες στον ουρανό, αδιαφορώντας προφανώς για το ενδεχόμενο ατυχήματος.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα του παιδιού στην πρώτη σκηνή που τρομοκρατημένο κυκλοφορεί ανάμεσα στα τραπέζια και θυμίζει εικόνα άμαχου σε… εμπόλεμη ζώνη.

Ακολουθήστε το TipTop.gr στο Facebook, το Instagram και το Twitter

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας.

Check Also

Σεξ

Πόσες φορές την ημέρα σκεφτόμαστε το σεξ

Εδώ και χρόνια υπάρχει η παγιωμένη αντίληψη ότι οι άνδρες σκέφτονται διαρκώς το σεξ, ενώ οι γυναίκες σπάνια. Σου έχουμε νέα! Οι γυναίκες λατρεύουν το σεξ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.