Σκύλος

Σκύλος περπάτησε πάνω από 200 χιλιόμετρα για να βρει αυτόν που τον εγκατέλειψε (VIDEO)

O Maru υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι που μετά από έξι μήνες αποφάσισε να τoν επιστρέψει στο καταφύγιο. Στάλθηκε με ένα τρένο από το οποίο δραπέτευσε για να επιστρέψει σε εκείνο που θεωρούσε το σπίτι του.

Η Alla Morozova έχει ένα καταφύγιο στο Novosibirsk της Ρωσίας, όπου ο Maru, ένας ευγενής σκύλος της φυλής Bullmastiff , υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι όταν ήταν πέντε μηνών. Δυστυχώς, μετά από έξι μήνες, η Alla έλαβε μια κλήση από το ζευγάρι λέγοντας ότι είχαν αλλεργίες στα ζώα, γι ‘αυτό έπρεπε να την επιστρέψουν στο καταφύγιο.

Η Alla είπε:

“Ποτέ δεν παραιτούμε από τα σκυλιά μου και όταν υιοθετούνται, ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες ότι πρέπει να με ενημερώσουν αν δεν μπορούν πλέον να το κρατήσουν”.

Δεδομένης της κατάστασης αποφασίστηκε να αποσταλεί ο Maru με ένα τρένο και επέστρεψε στο καταφύγιο. Ένας βοηθός συμφώνησε να τον φροντίσει, αλλά μετά από περίπου 200 χιλιόμετρα ταξιδιού, το τρένο σταμάτησε σε σταθμό κοντά στο Achinsk και ο σκύλος διέφυγε , σύμφωνα με το The Siberian Times.

Alyona Makhova, Alla Morozova, Maru and her parents

Το πιστό σκυλί περπάτησε πάνω από 200 χιλιόμετρα για να αναζητήσει την οικογένεια που την εγκατέλειψε. Ο Maru ξέρει τους γονείς του.

Ο Maru ήταν πολύ φοβισμένος, οι άνθρωποι που τους εμπιστευόταν περισσότερο τον είχαν εγκαταλείψει και το τρένο ήταν πολύ θορυβώδες.

Πήδησε από την πόρτα, τράβηξε τη λαβή και σχεδόν έσυρε τον άνθρωπο που τον συνόδευε.

Κανείς δεν μπόρεσε να τον κρατήσει. Αμέσως ο συνοδός του Maru ήλθε σε επαφή με το ζευγάρι για να αναφέρει την εξαφάνισή του και να επικοινωνήσουν με την Alla και ζήτησε να μεταβούν στην περιοχή Achinsk και να τον ψάξουν, αλλά και οι δύο αρνήθηκαν.

Το ζευγάρι δεν έδειξε καμία ανησυχία, σαν να μην ήταν πλέον το σκυλί τους υπό την ευθύνη τους.

Πιστεύεται ότι ο Maru περπατούσε από τον σταθμό στη βιομηχανική ζώνη του Κρασνογιάρσκ.

Από την άλλη πλευρά, αποφάσισαν να μεταδώσουν μηνύματα σχετικά με το Maru μέσω φυλλαδίων και κοινωνικών δικτύων.

Μετά από δυόμισι ημέρες το σκυλί βρέθηκε σε μια βιομηχανική περιοχή του Krasnoyarsk προσπαθώντας να φτάσει στο σπίτι όπου είχε απορριφθεί, τραυματίστηκε και κουρασμένος, με «δάκρυα στα μάτια της» σύμφωνα με τους διασώστες της.

Έπρεπε να περάσει από τα ρωσικά δάση, γεμάτα με αρκούδες και λύκους. Είναι απίστευτο ότι έχει επιβιώσει και ότι έχει μια τόσο εξελιγμένη αίσθηση θέσης.

“Γεωγραφικά, δεν είχε κανένα μέρος που είχε επισκεφθεί πριν. Στο σπίτι έβγαινε μόνο στην αυλή, δεν πήγε ποτέ πουθενά ».

Ο Maru ήταν κουρασμένος, κουτσός, τα πόδια του, οι πατούσες του και το στόμα του τραυματίστηκαν. Είχε πέσει από ένα ανάχωμα του τρένου πριν βρεθεί.

Αν δεν τραυματιζόταν, το ευγενές σκυλί θα επέστρεφε σίγουρα στο μέρος που το θεωρούσε το σπίτι του. Είναι πολύ πιστός σκύλος.

Τώρα ο Maru είναι υπό θεραπεία για να ξεπεράσει την φοβερή εμπειρία του με τους βιολογικούς γονείς του στο καταφύγιο στο Νοβοσιμπίρσκ και είναι επίσης υπό θεραπεία για τους τραυματισμούς του.

Πηγή: petsworld.gr

Check Also

Προορισμοί

Οι 10 πιο επικίνδυνοι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο

Τα ταξίδια μπορεί να είναι απολαυστικά αλλά καμιά φορά κρύβουν κινδύνους. Αυτοί είναι οι 10 πιο επικίνδυνοι προορισμοί στον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *