Σπύρος

Ο 12χρονος Σπύρος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, κάνοντας ποδήλατο και μας χρειάζεται για να γίνει καλά

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 12χρονου Σπύρου Μπασούκου που την 24η Μαρτίου είχε παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο στη περιοχή «Βατώντα» της Νέας Αρτάκης, την ώρα που κινούνταν με το ποδήλατό του, σε δρόμο έξω από το σπίτι του.

Από την σφοδρότητα του ατυχήματος, το παιδί εκσφεντονίστηκε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε σοβαρότατα στο κεφάλι. Ο 12χρονος υπέστη αιματώματα στο κεφάλι και έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, νοσηλευόμενος 12 μέρες στην ΜΕΘ και συνολικά 2 μήνες στο Νοσοκομείο Παίδων.

Οι γονείς του παιδιού μέσω της σελίδας στο Facebook Όλοι μαζί για τον δικό μας Σπύρο απευθύνουν έκκληση σε όλους όσους μπορούν να συνδράμουν οικονομικά ούτως ώστε να καλυφθούν τα τεράστια έξοδα της αποκατάστασης του μικρού.

Όπως τονίζουν οι γονείς » Το παιδί πηγαίνει σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης. Το Δημόσιο δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα για ολες τις φυσιοθεραπείες, το οξυγόνο. Το μηνιαίο κόστος για την θεραπεία του παιδιού ανέρχεται στα 1500 € το μήνα.

Δείτε το video με την αποκατάσταση του παιδιού

https://www.facebook.com/106071707500381/videos/529609077874178/?t=0

(amea-care.gr)

Check Also

Προορισμοί

Οι 10 πιο επικίνδυνοι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο

Τα ταξίδια μπορεί να είναι απολαυστικά αλλά καμιά φορά κρύβουν κινδύνους. Αυτοί είναι οι 10 πιο επικίνδυνοι προορισμοί στον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.