4 επαγγέλματα που μπορείτε να κάνετε μέσω ενός smartphone

Η εργασία εξ αποστάσεως γίνεται ολοένα και πιο συνηθισμένη στις μέρες μας εξαιτίας της εξέλιξης της τεχνολογίας. Τώρα για να ασκήσει ορισμένα επαγγέλματα, αρκεί να έχετε ένα laptop ή ένα κινητό τηλέφωνο και φυσικά σύνδεση στο internet.

Τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι και πλέον μπορούν άνετα να αντικαταστήσουν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Υπάρχουν κάποια επαγγέλματα που δεν χρειάζονται συγκεκριμένο χώρο εργασίας, ούτε καν υπολογιστή. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποτελεί και την πηγή εσόδων, σύμφωνα με δημοσίευμα του επιχειρηματία.

Ακολουθήστε 4 παραδείγματα επαγγελμάτων που μπορείτε να κάνετε μέσα από ένα … smartphone!

4 επαγγέλματα που μπορείτε να κάνετε μέσα από ένα smartphone

Τεχνική υποστήριξη

Εάν έχετε εμπειρία με διάφορα είδη λογισμικού, μπορείτε να εργαστείτε ως ειδικός τεχνικός υποστήριξης μόνο με ένα τηλέφωνο (αν και μπορεί να βοηθήσει κάποιον ο  υπολογιστής).

Καθηγητής ξένων γλωσσών

Υπάρχουν διάφορα προγράμματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε με ανθρώπους που προσπαθούν να μάθουν μια ξένη γλώσσα, και πολλές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι η άριστη γνώση της μητρικής σας γλώσσας.

Για παράδειγμα, κάποιος του οποίου η μητρική γλώσσα είναι τα αγγλικά, μπορεί μέσω του κινητού να χρησιμοποιήσει ένα πρόγραμμα όπως το NiceTalk και μπορεί να κερδίσει 10 δολάρια την ώρα.

Μπορεί να μην αποφέρει πάρα πολλά χρήματα, αλλά είναι μια εύκολη δουλειά που μπορεί να κάνει κανείς από το κινητό ή το καναπέ του.

Δοκιμαστής εφαρμογών

Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες ώρες της ημέρας περνούν με το κινητό στο χέρι. Τότε γιατί να μην αξιοποιήσει κάποιος αυτές τις ώρες και να δοκιμάσει εφαρμογές, συμβουλεύοντας τους δημιουργούς τους, τι θα μπορούσαν να βελτιώσουν και τι να διορθώσουν;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα σαν το AppNana για να γίνει δοκιμαστής εφαρμογών σε «έξυπνα κινητά» και να έχετε έτσι διάφορα προνόμια.

Influencer στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης

Αυτό είναι ίσως από τα πιο γνωστά «επαγγέλματα» της εποχής μας. Δεν χρειάζεται να είστε διάσημος για να πείσετε με τα σέλφι σας, μεγάλες εταιρίες να σας πληρώνουν για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους.

Στην πραγματικότητα, μεγάλες εταιρείες απομακρύνονται από «μεγάλες» επιρροές που έχουν εκατοντάδες ή χιλιάδες οπαδούς και απευθύνονται στους μικροαπορροφητές και τους νανοηλεκτρικούς παράγοντες, οι οποίοι έχουν λιγότερους οπαδούς, ωστόσο απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης τους.

Check Also

Σεξ

Πόσες φορές την ημέρα σκεφτόμαστε το σεξ

Εδώ και χρόνια υπάρχει η παγιωμένη αντίληψη ότι οι άνδρες σκέφτονται διαρκώς το σεξ, ενώ οι γυναίκες σπάνια. Σου έχουμε νέα! Οι γυναίκες λατρεύουν το σεξ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.