Γλάστρες

Αίγιο: Πέταξαν… γλάστρες και μπουκάλια σε διαρρήκτες!

Με… γλάστρες και μπουκάλια «βομβάρδισαν» τα μέλη της «σπείρας των χρηματοκιβωτίων» γείτονες καταστήματος ποτών, που διέρρηξαν οι δράστες στις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το protothema.gr, οι δράστες ήταν πέντε άγνωστοι που εμβόλισαν με κλεμμένο αυτοκίνητο τη τζαμαρία και το προστατευτικό ρολό ασφαλείας της επιχείρησης που βρίσκεται στο κέντρο του Αιγίου, αλλά ο ιδιοκτήτης που κατοικεί ακριβώς από πάνω βγήκε στο μπαλκόνι του και άρχισε να καλεί σε βοήθεια κινητοποιώντας και τους περίοικους που άρχισαν να φωνάζουν και αυτοί, ενώ κάλεσαν και την Αστυνομία.

Οι κακοποιοί, ένας από τους οποίους ήταν οπλισμένος με καραμπίνα που δεν τόλμησε να χρησιμοποιήσει, επιχείρησαν να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης. Ωστόσο, δέχθηκαν «βροχή» από αντικείμενα από τον ιδιοκτήτη και τους κατοίκους των γύρω σπιτιών και αναγκάστηκαν να το παρατήσουν και να τραπούν άπρακτοι σε φυγή.

Διαβάστε επίσης: Κεφαλλονιά: Ιερέας πέφτει στη θάλασσα από τον ισχυρό αέρα (Βίντεο)

Check Also

Προορισμοί

Οι 10 πιο επικίνδυνοι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο

Τα ταξίδια μπορεί να είναι απολαυστικά αλλά καμιά φορά κρύβουν κινδύνους. Αυτοί είναι οι 10 πιο επικίνδυνοι προορισμοί στον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.