ΤΖΟΚΕΡ

Joker: Πανικός σε σινεμά στο Παρίσι – Άντρας άρχισε να φωνάζει «ο Αλλάχ είναι μεγάλος»

Χάος επικράτησε σε προβολή της ταινίας «Τζόκερ»  στον κινηματογράφο Grand Rex στη γαλλική πρωτεύουσα, όταν ένας άντρας φώναξε ξαφνικά μέσα στην αίθουσα πως το έργο «έχει πολιτικούς σκοπούς».

Τότε, οι υπόλοιποι θεατές του ζήτησαν να ησυχάσει για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη συνέχεια της ταινίας, ωστόσο εκείνος δεν συνέχισε, στάθηκε όρθιος στο κάθισμά του, έβαλε τα χέρια του στο στήθος και φώναξε «Allahu akbar» (ο Αλλάχ είναι μεγάλος), την φράση ουσιαστικά που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι τρομοκράτες, στα «χτυπήματά» τους ανά την Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια.

Αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός, ο οποίος μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, όταν ο άντρας ισχυρίστηκε πως είχε πάνω του κι ένα όπλο. «Επικράτησε πανδαιμόνιο. Οι άνθρωποι άρχισαν να πηδούν πάνω από τα καθίσματα, κατευθυνόμενοι προς την έξοδο, ενώ οι γυναίκες έπεφταν στο έδαφος» ανέφερε μάρτυρτας, ενώ κατά τη διάρκεια εκκένωσης της αίθουσας, θεατές και ένας άντρας της ασφάλειας του κινηματογράφου, επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον «δράστη», που κατάφερε, σε πρώτη φάση, να ξεφύγει, πριν συλληφθεί, τελικά, από αστυνομικούς, έξω από τον κινηματογράφο.

Στην έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε πως ο άντρας, ένας 34χρονος από προάστιο του Παρισίου, ήταν αόπλος, ενώ ακολούθησε ενδελεχής έλεγχος – χωρίς αποτέλεσμα – και στην κινηματογραφική αίθουσα για πιθανή ύπαρξη εκρηκτικών.

Ακολουθήστε το TipTop.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι!

Check Also

Προορισμοί

Οι 10 πιο επικίνδυνοι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο

Τα ταξίδια μπορεί να είναι απολαυστικά αλλά καμιά φορά κρύβουν κινδύνους. Αυτοί είναι οι 10 πιο επικίνδυνοι προορισμοί στον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.