Μίνα Αρναούτη για Παντελίδη: «4 χρόνια περάσανε ψυχή μου»

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη.

Η συνεπιβάτιδα στο αυτοκίνητο Μίνα Αρναούτη, που αντιμετώπισε σοβαρές περιπέτειες κι εκείνη από τον τραυματισμό της, κοινοποίησε μέσω instagram τις αναμνήσεις της και την αγάπης της για τον αδικοχαμένο φίλο της.

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ εκείνη την ημέρα. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη και θυμωμένη. Κάποια στιγμή είδα μια δημοσίευση του Παντελή στο facebook που δήλωνε ότι θα απέσυρε το κομμάτι για την Κύπρο, ήμουν το πρώτο like θυμάμαι σ αυτό το ποστ και εκείνος στεναχωρημένος ήταν… Εγώ μίλαγα με έναν φίλο μου και του έλεγα ότι θα ήθελα να κοιμηθώ για μέρες. Εγώ κοιμήθηκα όντως για πολλές πολλές μέρες το άλλο πρωί, σχεδόν την ίδια ώρα με την ώρα που το έλεγα στο φίλο μου. Μα εσύ κοιμήθηκες για πάντα καλέ μου Παντελή! Πόσο λυπάμαι! Ποτέ δεν θα το ξεπεράσω αυτό. Θα είναι η σκέψη μου πάντα σε εσένα. Έχεις πάρει μαζί σου ένα κομμάτι του εαυτού μου. Να με προσέχεις περνάω δύσκολα» έγραψε σε ένα instastory, ενώ δημοσίευεσε επίσης δύο φωτογραφίες του Παντελή Παντελίδη σχολιάζοντας: «Έχω φυλάξει στην καρδιά μου την καρδιά σου» και «Τέσσερα χρόνια περάσανε ψυχή μου».

10_102
11_83
12_59

Check Also

Προορισμοί

Οι 10 πιο επικίνδυνοι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο

Τα ταξίδια μπορεί να είναι απολαυστικά αλλά καμιά φορά κρύβουν κινδύνους. Αυτοί είναι οι 10 πιο επικίνδυνοι προορισμοί στον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.