Ντι Κάπριο

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δωρίζει 5 εκατομμύρια δολάρια για τις φωτιές στον Αμαζόνιο

Ένα νέο περιβαλλοντικό ίδρυμα που υποστηρίζεται από τον χολιγουντιανό, οσκαρικό ηθοποιό και ακτιβιστή Λεονάρντο Ντι Κάπριο ανακοίνωσε ότι θα χορηγήσει βοήθεια 5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Αμαζόνιο, ο οποίος μαστίζεται από τις πυρκαγιές – ρεκόρ.

Το ίδρυμα Earth Alliance (Συμμαχία για τη Γη) ιδρύθηκε τον περασμένο μήνα από τον Ντι Καπριο και τους φιλάνθρωπους Laurene Powell Jobs και Brian Sheth.

Αμαζόνιος

Ανακοίνωση στο website της Earth Aliance αναφέρει σχετικά με την καταστροφή του δάσους του Αμαζονίου: “Η καταστροφή του τροπικού δάσους του Αμαζονίου απελευθερώνει γρήγορα το διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, καταστρέφοντας ένα οικοσύστημα που απορροφά εκατομμύρια τόνους εκπομπών άνθρακα κάθε χρόνο και αποτελεί μία από τις καλύτερες άμυνες του πλανήτη για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης”.

Από την πλευρά του, ο ηθοποιός ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες της καταστροφής στο account του στο Instagram με μηνύματα σχετικά με την ενημέρωση αλλά και την ευαισθητοποίηση του κόσμου για το ζήτημα και γενικότερα για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και της περιβαλλοντικής καταστροφής.

Ακολουθήστε το TipTop.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι!

Check Also

Προορισμοί

Οι 10 πιο επικίνδυνοι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο

Τα ταξίδια μπορεί να είναι απολαυστικά αλλά καμιά φορά κρύβουν κινδύνους. Αυτοί είναι οι 10 πιο επικίνδυνοι προορισμοί στον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.