Αυστραλία

Πουλάει γυμνές της φωτογραφίες για να βοηθήσει την Αυστραλία (ΦΩΤΟ)

Έναν διαφορετικό τρόπο “χρησιμοποιώντας” τους χιλιάδες ακόλουθούς και θαυμαστές της για να βοηθήσει οικονομικά στις φωτιές που έχουν εκδηλωθεί στην Αυστραλία με οδυνηρές συνέπειες, βρήκε η Κάιλεν Γουόρντ.

Το ποσό των 700.000 δολαρίων για την Αυστραλία που δοκιμάζεται από φονικές πυρκαγιές υπολογίζει ότι έχει συγκεντρώσει το μοντέλο Κάιλεν Γουόρντ πουλώντας γυμνές της φωτογραφίες σε κάθε ένα άτομο που υπόσχεται να δώσει 10 δολάρια ή περισσότερα σε μια από τις οργανώσεις που η ίδια έχει επιλέξει.

Διαβάστε επίσης: Πυρκαγιές – Αυστραλία: Σκοτώνουν τα ζώα τους για να μην υποφέρουν! (ΦΩΤΟ)

Η κίνηση της αυτή, ωστόσο, δεν έγινε δεκτή με θετικό τρόπο από το Instagram, το οποίο μπλόκαρε τον λογαριασμό της, επικαλούμενο τον κανονισμό του που απαγορεύει τις γυμνές αναρτήσεις.

Το 20χρονο μοντέλο από την Καλιφόρνια ξεκίνησε την ιδιαίτερή της καμπάνια στις 3 Ιανουαρίου και ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Καραϊβική.

Η αρχική ανάρτηση έχει αναπαραχθεί 77.000 φορές με το 20χρονο μοντέλο να αλλάζει την ονομασία του λογαριασμού της σε «γυμνή φιλάνθρωπος» (Naked Philanthropist) υποστηρίζοντας ότι «δεν φοράνε μπέρτα όλοι οι ήρωες».

Όπως εξηγεί αυτό που κάνει είναι να προσφέρει στους ανθρώπους αυτό που ήδη περίμεναν από εμένα, καθώς η Γουόρντ είναι μοντέλο με γυμνές φωτογραφίσεις από τον Αύγουστο του 2019: «ήδη χρησιμοποιώ τον λογαριασμό μου στο Twitter για βγάλω χρήματα πουλώντας γυμνές φωτογραφίες. Έχω μια βάση πιστών οπαδών οι οποίοι αγοράζουν τις φωτογραφίες και έτσι πληρώνω τους λογαριασμούς μου».

Check Also

Προορισμοί

Οι 10 πιο επικίνδυνοι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο

Τα ταξίδια μπορεί να είναι απολαυστικά αλλά καμιά φορά κρύβουν κινδύνους. Αυτοί είναι οι 10 πιο επικίνδυνοι προορισμοί στον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.