Βίντεο: Σκύλος παραδίδει τρόφιμα σε γυναίκα που βρίσκεται σε καραντίνα

Ο Sunny, ένα golden ritriever που κατοικεί στο Κολοράντο συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην καταπολέμηση του κορονοϊού, παραδίδοντας τρόφιμα στη γειτόνισσα Renee, όσο βρίσκεται σε καραντίνα.

Η ιδιοκτήτρια του Sunny, η Eveleth και η Renee εδώ και πάνω από μια δεκαετία κατοικούν σε διπλανά διαμερίσματα. Όμως ο Covid – 19 άλλαξε ριζικά την καθημερινότητα της Renee, η οποία εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων συγκαταλέγεται στις ευπαθείς ομάδες και μένει αυστηρά σε καραντίνα.

Όμως ο Sunny γεννήθηκε γι’ αυτή τη στιγμή. Η διαδικασία προσφοράς έχει ως εξής: Η Eveleth στέλνει τον Sunny σπίτι της Renee, όπου και του παραδίδεται η λίστα με τα ψώνια. Η Eveleth φροντίζει να προμηθευτεί τα απαραίτητα τρόφιμα από το κατάστημα και ύστερα στέλνει τον Sunny πάλι πίσω, προκειμένου να τα παραδώσει.

Όπως σχολίασε η Renee, οι επισκέψεις του Sunny κάνουν τις ημέρες της πιο όμορφες. “Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας”. Η Eveleth ελπίζει πως η ιστορία του Sunny θα προσφέρει χαρά στους ανθρώπους αυτές τις δύσκολες μέρες. “Ο καθένας μπορεί να κάνει κάτι τόσο μικρό, το οποίο τελικά μπορεί να αποτελεί πολύ σημαντική βοήθεια”.

Check Also

Προορισμοί

Οι 10 πιο επικίνδυνοι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο

Τα ταξίδια μπορεί να είναι απολαυστικά αλλά καμιά φορά κρύβουν κινδύνους. Αυτοί είναι οι 10 πιο επικίνδυνοι προορισμοί στον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.