Μπαμπάς - Συρία - Βόμβες

Συρία: Μπαμπάς μαθαίνει την κόρη του να γελά με τις βόμβες (VIDEO)

Τα περισσότερα παιδιά θα φώναζαν και θα έκλαιγαν από φόβο αν άκουγαν βόμβες. Αλλά η τρίχρονη κόρη του Αμπντουλάχ Αλ-Μοχάμαντ Σάλβα γελά.

Η οικογένεια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της στο Saraqib – μια πόλη στην ανατολική ύπαιθρο του Idlib – λόγω του εμφυλίου πολέμου της Συρίας.

Πλέον ζουν στο σπίτι ενός φίλου σε πόλη της επαρχίας Idlib, που ονομάζεται Sarmada, όπου εξακολουθεί η κατάσταση να είναι έκρυθμη με τις εκρήξεις να είναι συνεχείς.

Σε μια προσπάθεια να προστατεύσει την Salwa από την «ψυχολογική πίεση» του πολέμου, ο κ. Al-Mohammad επέλεξε να μετατρέψει τους τρομακτικούς ήχους σε ένα παιχνίδι. Κάθε φορά που πέφτει μια βόμβα, προσποιείται ότι ο θόρυβος είναι πυροβόλο όπλο ή πυροβόλο όπλο παιχνιδιών.

«Είναι παιδί που δεν καταλαβαίνει τον πόλεμο», δήλωσε ο κ. Al-Mohammad στο Sky News. “Αποφάσισα να διδάξω στη Salwa αυτό το παιχνίδι για να μην καταρρεύσει η ψυχολογική της κατάσταση”.

Πηγή: thetoc

Check Also

Προορισμοί

Οι 10 πιο επικίνδυνοι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο

Τα ταξίδια μπορεί να είναι απολαυστικά αλλά καμιά φορά κρύβουν κινδύνους. Αυτοί είναι οι 10 πιο επικίνδυνοι προορισμοί στον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.