Χρώματα

Θεσσαλονίκη: Η Μέρα με τα Χρώματα για 8η χρονιά!

Η Μέρα με τα Χρώματα που εισήγαγε τον ορισμό των experiential festivals στην χώρα, επανέρχεται πιο δυναμική και ακόμα πιο πρωτοποριακή την 1η Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Α.Ε.Ν. Κρήνης.

Τι να περιμένετε; Above the Hood, Light, Playmen, Cult Battles, DJ Baghdad, $Pice, DJ Cron, DJ Νoa, Paranaue και άλλοι πολλοί θα κάνουν τη Μέρα με τα Χρώματα ακόμη πιο ξεχωριστή! Θα υπάρχει χορός, διαγωνισμοί, παιχνίδια, skydiving και εκπλήξεις. Παρουσιάζει ο Διονύσης Ατζαράκης.

Οι διοργανωτές αναφέρουν: «Τα Χρώματα δεν είναι ένα απλό φεστιβάλ, είναι η χώρα των πολύχρωμων ονείρων. Είναι ένα μέρος που όλα μπορούν να συμβούν, μια στιγμή στο χρόνο που όλοι γίνονται ένα κάτω από τα πολύχρωμα σύννεφα. Οκτώ χρόνια μετά, μία ιδέα που φάνταζε τρελή στην Ελλάδα του 2012, σήμερα έχει μετουσιωθεί σε μία ανοιχτή πλατφόρμα δημιουργίας εμπειριών. Στόχος μας είναι η ενεργή συμμετοχή του κοινού. Για εμάς πρωταγωνιστής πάντα είναι ο κόσμος. Είμαστε ένα φεστιβάλ που δίνει χώρο σε νέους καλλιτέχνες, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και την κλίση τους. Επιζητούμε την διάδραση και προκαλούμε πάντα τους επισκέπτες να συνομιλούν, να επικοινωνούν, να φλερτάρουν.
Φέτος, πιο πολλοί και πιο… πολύ: Η Μέρα με τα Χρώματα, επιστρέφει με μεγαλύτερη όρεξη από ποτέ, με περισσότερα κιλά πολύχρωμης σκόνης, με περισσότερο κόσμο, με πιο δυνατή μουσική, με περισσότερους καλλιτέχνες. Ετοιμάζουμε μια ακόμη μέρα που θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό σας (αλλά όχι στα ρούχα σας)».

Χρώματα

Line up

ΑΒΟVΕ ΤΗΕ ΗΟΟD * LIGHT * PLAYMEN * DJ BAGHDAD * DJ CRON * DJ $PICE * DJ FRAU DIM * DJ ΝΟΑ * DJ ALEX KAPPA * CULT BATTLES

Dance Acts

* JAYBOT GARDERIS * ANEL LI’S TWERK DANCE CREW * THESSMOB TEAM

Παράλληλες εκδηλώσεις

BEATBOX BATTLE * PARANAUE

Οικοδεσπότης:

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΤΖΑΡΑΚΗΣ

Διαγωνισμοί, παιχνίδια, εκπλήξεις.

Προπώληση εισιτηρίων:

Σε όλα τα καταστήματα Public & σε επιλεγμένα καταστήματα Coffee Island

ΟΝLINE: https://tinyurl.com/y6kewwf2

-Η ΜΜΤΧ & το Mediterranean Cosmos (Official) σας στέλνουν για skydiving! Οδηγίες εδώ:

Μάθετε περισσότερα στο @xromatafestival.

Δείξτε την υποστήριξή σας στο έργο των Παιδικά Χωριά SOS – SOS Children’s Villages Greece & του ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ – ARCTUROS που θα βρίσκονται μαζί στην Μέρα με τα Χρώματα.

Check Also

Σεξ

Πόσες φορές την ημέρα σκεφτόμαστε το σεξ

Εδώ και χρόνια υπάρχει η παγιωμένη αντίληψη ότι οι άνδρες σκέφτονται διαρκώς το σεξ, ενώ οι γυναίκες σπάνια. Σου έχουμε νέα! Οι γυναίκες λατρεύουν το σεξ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.