Τρίο

Τι απαντούν τα ζευγάρια όταν τους ρωτούν αν θα έκαναν «τρίο» (VIDEO)

Όπως συμβαίνει σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το σεξ, δεν πρόκειται να μάθετε ποτέ αν ο σύντροφός σας θα ήθελε να κάνετε τρίο, αν δεν τον ρωτήσετε.

Στο βίντεο που βλέπετε παραπάνω, η ομάδα του WatchCut αποφάσισε να ξεκινήσει την εν λόγω κουβέντα, ρωτώντας ζευγάρια διάφορων ηλικιών, εθνικοτήτων και σεξουαλικών προτιμήσεων αν θα είχαν την πρόθεση να μοιραστούν τον σύντροφό τους με ένα τρίτο άτομο στο κρεβάτι. Κάποια από τα ζευγάρια που συμμετέχουν, μάλιστα, το έχουν ήδη κάνει.

«Δεν το κάνουμε με άτομα που γνωρίζουμε», εξηγεί το αγόρι του ζευγαριού. «Δεν φιλιόμαστε! Και δεν περνάμε όλο το βράδυ μαζί. Είναι μια συμφωνία τύπου “μια κι έξω”».

Κάποια άλλα ζευγάρια δεν έχουν την ίδια άποψη επί του θέματος.

«Η σύζυγός μου είναι για εμένα. Δεν θέλω να τη μοιράζομαι ή να είμαι κομμάτι της φαντασίωσης κάποιου άλλου», λέει ένας σύζυγος. «Απλά δεν είναι για εμένα».

Η γυναίκα του, ωστόσο, έχει μεγαλύτερη περιέργεια. «Δεν ξέρω αν θα το έκανα τώρα αλλά ίσως να το έκανα στο παρελθόν», σχολιάζει. «Δεν ξέρω! Θα έπρεπε όμως οπωσδήποτε να είμαι μεθυσμένη!».

Ακολουθήστε το TipTop.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι!

Πηγή: huffingtonpost.gr

Check Also

Προορισμοί

Οι 10 πιο επικίνδυνοι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο

Τα ταξίδια μπορεί να είναι απολαυστικά αλλά καμιά φορά κρύβουν κινδύνους. Αυτοί είναι οι 10 πιο επικίνδυνοι προορισμοί στον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.