Ξέσπασε σε κλάματα ο Κύργιος μιλώντας για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία (vid)

Ξέσπασε σε κλάματα ο Κύργιος μιλώντας για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία (vid)

Ο Νικ Κύργιος μπορεί να έχει χαρακτηριστεί το… κακό παιδί του τένις, ωστόσο, επιδεικνύει ευαισθησία και ανακοίνωσε μια πολύ σημαντική κίνηση που προτίθεται να κάνει για να βοηθήσει τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία.

Περισσότερα από 1.000 σπίτια καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές που «τροφοδοτούνται» από τις υψηλές θερμοκρασίες και τους ισχυρούς ανέμους, ενώ η Καμπέρα, από την οποία κατάγεται ο Ελληνοαυστραλός ομογενής τενίστας, «πνίγεται» στους καπνούς, με τις αρχές να κάνουν συστάσεις στους κατοίκους να παραμένουν σε κλειστούς χώρους, λόγω της κακής ποιότητας του αέρα.

Όπως ανακοίνωσε στα social media, «θα δωρίζω στους πληγέντες 200 δολάρια για κάθε άσο που θα πετυχαίνω σε κάθε ματς σε κάθε event που θα παίζω αυτό το καλοκαίρι»!

Μάλιστα, όταν μετά τη λήξη του εναρκτήριου αγώνα στο ATP Cup, ρωτήθηκε από το ολλανδικό Μέσο Fox Sports σχετικά με αυτή του την κίνηση, ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα.

Check Also

Προορισμοί

Οι 10 πιο επικίνδυνοι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο

Τα ταξίδια μπορεί να είναι απολαυστικά αλλά καμιά φορά κρύβουν κινδύνους. Αυτοί είναι οι 10 πιο επικίνδυνοι προορισμοί στον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.