Τσάντες

5 τρόποι να καταλάβεις αν μια επώνυμη τσάντα είναι αυθεντική

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που πέφτουν συχνά θύματα με “μαϊμού” τσάντες αλλά και προϊόντα ομορφιάς. Άλλωστε ποια δε θα ήθελε να φοράει και να έχει μαζί της ένα υπέροχο αξεσουάρ, σαν αυτό που βλέπει να φορούν οι διάσημες στη τηλεόραση;

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να προσέξετε δεν είναι άλλο από το να σας κοροϊδέψει κάποιος απατεώνας ή μαγαζάτορα που βαφτίζει φθηνά προϊόντα – κακής απομίμησης- ως γνήσια.

Πώς όμως θα καταλάβετε αν αυτό που αγοράζετε είναι πραγματικά αυθεντικό και όχι απλά μια πολύ… καλή απομίμηση;

1. Προσέξτε τις προσφορές που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Όταν μια τσάντα κανονικά κοστίζει 3.000 ευρώ κι εσείς τη βρήκατε 100, μάλλον κάτι έχει πάει στραβά στην όλη διαδικασία.

2. Κάντε την έρευνά σας. Πριν αγοράσετε μια τσάντα, επισκεφθείτε το αντίστοιχο κατάστημα που πουλά την αυθεντική τσάντα, έτσι ώστε να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης.

3. Ξεχωρίστε το αυθεντικό δέρμα: Αν η τσάντα που πρόκειται να αγοράσετε, μυρίζει κόλλα, πλαστικό, ή χημικά, τότε μάλλον έχετε στα χέρια σας μια απομίμηση.

4. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις μεταλλικές πτυχές της τσάντας. Το φερμουάρ, τα κουμπιά και γενικότερα όπου υπάρχει μέταλλο πάνω στην τσάντα σας, μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τη διαφορά από μια αυθεντική.

5. Ραφές! Οι ακριβές επώνυμες τσάντες, έχουν πάντα προσεγμένες ραφές. Αν δείτε την τσάντα σας πρόχειρα κατασκευασμένη, είναι σίγουρο σημάδι πως δεν είναι η αυθεντική.

Check Also

Σεξ

Πόσες φορές την ημέρα σκεφτόμαστε το σεξ

Εδώ και χρόνια υπάρχει η παγιωμένη αντίληψη ότι οι άνδρες σκέφτονται διαρκώς το σεξ, ενώ οι γυναίκες σπάνια. Σου έχουμε νέα! Οι γυναίκες λατρεύουν το σεξ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.