Αλικάκη

Αλικάκη: “Να προσέχετε. Προσβάλλετε όσους πάσχουν από νευρική ανορεξία” (Pic)

Μια φωτογραφία της στο Instagram στάθηκε αφορμή σχολιασμού διχάζοντας τους ακολούθους της και κάποιοι από αυτούς μίλησαν για την εμφάνισή της, τα κιλά της και έφτασαν να γράφουν ακόμα και για το ότι φαίνεται να έχει νευρική ανορεξία η ηθοποιός!

Η Μυρτώ Αλικάκη, λόγω των διαστάσεων που πήρε το θέμα μέσα από τα social media και το διαδίκτυο, θεώρησε φρόνιμο να απαντήσει, παίρνοντας θέση σε σχέση με το θέμα της νευρικής ανορεξίας.

“Διαβάζω όλα αυτά τα σχόλια περί νευρικής ανορεξίας …. σας εύχαριστω , αν και κάποια σχόλια δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον – αντιθέτως ! – εγώ σίγουρα δεν πάσχω από νευρική ανορεξία , αλλά επειδή κάποιοι άλλοι άνθρωποι πάσχουν καλό θα ήταν να προσέχετε τον τροπο με τον οποίο εκφράζεστε γιατί νομίζω τους προσβαλλλετε! Από εκει και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ! Κανεις δεν αρέσει σε όλους κι αυτό είναι απολύτως θεμιτό ! ❤️”, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της.

Check Also

Πώς μια δασκάλα έδειξε στους μαθητές της τι σημαίνει ρατσισμός

Δεκατέσσερα χρόνια μετά το σχολικό πείραμα η επίδραση που είχε στα παιδιά φάνηκε και στο reunion της τάξης, και πόσο επηρεάστηκε η ζωή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *