Περράκη

Αναστασία Περράκη: Στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έπειτα από απειλές στα Social Media

Απειλές στα κοινωνικά δίκτυα αποκάλυψε πως δέχεται η Αναστασία Περράκη και ο σύντροφός της Χρήστος Μπίρμπας.

Μέσα από το story της στο instagram εξήγησε στους ακόλουθούς της ότι άγνωστοι τις τελευταίες ημέρες της στέλνουν απειλητικά μηνύματα που αφορούν την ίδια και στον αγαπημένο της.

Όπως έκανε γνωστό το μοντέλο, έχει απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να εντοπίσει ποιοι κρύβονται πίσω από τα προφίλ που της στέλνουν τα μηνύματα, χωρίς να αποκαλύπτει το περιεχόμενο τους.

Δείτε παρακάτω όσα έγραψε η Αναστασία Περράκη

«Δέχομαι τις τελευταίες μέρες μηνύματα από προφίλ ανθρώπων που δεν γνωρίζω υπό τη μορφή απειλών που προσβάλλουν εμένα και τον σύντροφό μου. Την υπόθεση έχει αναλάβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, τους οποίους ευχαριστώ εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκριση. Τάσσομαι υπέρ του δικαιώματος που προβλέπει ο νόμος σε περίπτωση δημοσιοποίησης οποιονδήποτε προσωπικών μου δεδομένων. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα πίσω από την ευκολία ενός πληκτρολογίου να αμαυρώνει και να απειλεί», έγραψε χαρακτηριστικά η Αναστασία Περράκη.

Check Also

Κώστας Βουτσάς

Θεοδώρα Βουτσά: Η πραγματική εκκλησία του μπαμπά είναι το θέατρο

Οι κόρες του Κώστα Βουτσά μετά την απώλεια του αγαπημένου τους πατέρα προσπαθούν να μείνουν δυνατές και κυρίως να μην χάσουν το χαμόγελό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.