Κώστας Βουτσάς

Θεοδώρα Βουτσά: Η πραγματική εκκλησία του μπαμπά είναι το θέατρο

Οι κόρες του Κώστα Βουτσά μετά την απώλεια του αγαπημένου τους πατέρα προσπαθούν να μείνουν δυνατές και κυρίως να μην χάσουν το χαμόγελό τους, όπως ακριβώς τις δίδαξε ο πατέρας τους.

Έτσι, μετά την κηδεία του βρέθηκαν στο δεύτερο σπίτι του… που δεν είναι άλλο από το θέατρο. Η Θεοδώρα και η Νικολέττα Βουτσά παρακολούθησαν την παράσταση «Βρε καλώς τους» στο θέατρο Βρετάνια με τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Την Παρασκευή κάναμε την τελετή του μπαμπά στη Μητρόπολη Αθηνών κι ήταν όλα πολύ ωραία… αλλά η πραγματική εκκλησία του μπαμπά είναι το ΘΕΑΤΡΟ. Γι’ αυτό κι εμείς πήγαμε σήμερα να τον αποχαιρετήσαμε με τον καλύτερο «ιερέα» – και τελευταίο του σκηνοθέτη – @lakislazopoulos_official
Πήγαμε στο ΘΕΑΤΡΟ και είδαμε μια κωμωδία, το είδος που υπηρέτησε ο μπαμπάς όλη του τη ζωή, για να γελάσουμε- γιατί ο μπαμπάς δεν έκλαιγε, γελούσε. Και γελούσε πιο πολύ στα δύσκολα. Και γελάσαμε πολύ, πάρα πολύ. «Μια μέρα χωρίς γέλιο, είναι μια μέρα χαμένη»! Σας ευχαριστούμε πολύ Λάκη, Παύλο, Μαρία, Πέτρο και όλο τον θίασο!
Με αγάπη,
Οι κόρες του
Θεοδώρα και Νίκκο
Το θέατρο γιατρεύει τα πάντα!», έγραψε η Θεοδώρα Βουτσά.

VOUTSA2

VOUTSA3

Check Also

Προορισμοί

Οι 10 πιο επικίνδυνοι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο

Τα ταξίδια μπορεί να είναι απολαυστικά αλλά καμιά φορά κρύβουν κινδύνους. Αυτοί είναι οι 10 πιο επικίνδυνοι προορισμοί στον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.