Ελένη Φιλίνη: Είχα πολλές προτάσεις για γυμνές φωτογραφήσεις (VIDEO)

Η Ελένη Φιλίνη μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό περιστατικά από την καριέρα της. Αναφέρθηκε στην αγάπη της που έχει στο τραγούδι, τα χρήματα που έπαιρνε για τις βιντεοταινίες των 80s, τις αμοιβές στο θέατρο αλλά και τις προτάσεις που είχε δεχθεί στο παρελθόν για να κάνει γυμνή φωτογράφηση.

«Μου έλεγαν από μικρή να ασχοληθώ με το τραγούδι και εγώ ήμουν κολλημένη στο θέατρο. Όσα έπαιρνα τον μήνα στο θέατρο μου τα έδιναν τη μέρα στο τραγούδι και έλεγα όχι», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Φιλίνη προσθέτοντας πως «την δεκαετία του ’80 έπρεπε, αν είχες μια Α εμφάνιση, να αποδείξεις ότι αξίζεις κιόλας. Κάτι που το είχαν δημιουργήσει κομπλεξικοί».

«Ποτέ δεν πήρα πολλά χρήματα. Θυμάμαι την πρώτη ταινία που έγινε στο βίντεο και έσπασε ταμεία, “Γυναικάρα με τα πράσινα”, εγώ είχα πάρει 100.000 δραχμές και ο παραγωγός έβγαλε 30.000.000 εκατομμύρια σε ένα χρόνο. Μόνο οι κωμικοί ηθοποιοί μπορεί να έπαιρναν πολλά χρήματα», συμπλήρωσε, επίσης, η ηθοποιός.

Όσον αφορά τις επιθέσεις που κατά καιρούς δέχονται οι βιντεοταινίες των 80s, η Ελένη Φιλίνη είναι κατηγορηματική. «Το πρόβλημα αυτών που κατηγορούν τις βιντεοταινίες είναι ότι τις ζηλεύουν. Πήγαινες και αγόραζες τις ταινίες, τις επέλεγες. Γιατί το κατηγορούν, λοιπόν, αυτό; Μήπως κάποιοι ζήλεψαν που ορισμένοι πήγαν καλύτερα από κάποιους άλλους; Έχω κάνει 20 ταινίες που ήταν πάρα πολύ καλές που θα μπορούσα να κάνω 80, γιατί είχα αυτή τη ζήτηση, αλλά επέλεγα ποιες θα κάνω».

«Είχα πολλές προτάσεις για γυμνές φωτογραφήσεις αλλά δεν με αντιπροσώπευε αυτό. Δεν το κρίνω, δεν είμαι αρνητική αλλά εμένα δεν μου ταίριαζε», πρόδωσε, σε άλλο σημείο, η Ελένη Φιλίνη.

Check Also

Προορισμοί

Οι 10 πιο επικίνδυνοι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο

Τα ταξίδια μπορεί να είναι απολαυστικά αλλά καμιά φορά κρύβουν κινδύνους. Αυτοί είναι οι 10 πιο επικίνδυνοι προορισμοί στον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.