Καφέ της Χαράς

Καφέ της Χαράς: Οι δύο ηθοποιοί που θα λείπουν από τη σειρά (Video)

Ενθουσιασμένοι φαίνεται να είναι οι ιθύνοντες από το κανάλι του Αμαρουσίου με τα πρώτα επεισόδια που τους έχουν παραδώσει ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».

Ο νέος κύκλος της κωμικής σειράς θα αποτελείται από 25 επεισόδια και θα αναμένεται να προβληθεί στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Ωστόσο, έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη και του Παύλου Σταματόπουλου «Καλοκαίρι #not» πως η Χαρά Σμύρου και η Ελένη Λιάσκα, που υποδύθηκαν αντίστοιχα την Ματούλα και την Γωγώ στη δημοφιλή σειρά, δεν θα συμμετάσχουν στα νέα επεισόδια καθώς σύμφωνα με την υπόθεση, η πρώτη θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και η δεύτερη στη Ρωσία.

Επίσης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στη σειρά «Πέτα τη Φριτέζα» του ΑΝΤ1 δεν θα μπορεί να συμμετέχει στα καθημερινά γυρίσματα και έτσι θα εμφανιστεί για λίγα επεισόδια στη κωμική σειρά.

Η πρώτη νέα ιστορία, η οποία θα είναι και ο κεντρικός άξονας της σειράς, θα έχει να κάνει με τη σχέση του Μανωλάκη και της Βάλιας, που όχι μόνο εξακολουθούν να είναι μαζί, αλλά επισημοποιούν τη σχέση τους. Έτσι, ο Περίανδρος Πώποτας και η Χαρά Χάσκα θα γίνουν από ζευγάρι… συμπέθεροι.

Check Also

Κώστας Βουτσάς

Θεοδώρα Βουτσά: Η πραγματική εκκλησία του μπαμπά είναι το θέατρο

Οι κόρες του Κώστα Βουτσά μετά την απώλεια του αγαπημένου τους πατέρα προσπαθούν να μείνουν δυνατές και κυρίως να μην χάσουν το χαμόγελό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.