Ζαχαράτος

Μάθημα ζωής από τον Τάκη Ζαχαράτο: Μιλάει για την αυτοάνοση ασθένειά του

Πολυτάλαντος, πολυσχιδής, άνθρωπος με ενσυναίσθηση και δοτικότητα. Ο Τάκης Ζαχαράτος, ο σόουμαν, ο καλλιτέχνης που αγαπάμε, έμαθε να αγαπάει τον εαυτό του όπως του αξίζει. Με τους ακολούθους του στο instagram μοιράστηκε την αυτοάνοση ασθένειά του, που αφήνει τα σημάδια της στο σώμα του, τη λεύκη.

Η Λεύκη είναι δερματική πάθηση κατά την οποία περιοχές του δέρματος και των βλεννογόνων χάνουν σταδιακά την φυσιολογική τους χρωστική (μελανίνη) και γίνονται λευκές. Είναι δυνατόν να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία αλλά συχνότερα εμφανίζεται σε άτομα 10-30 ετών.

Η αυτοάνοση αυτή νόσος, εκδηλώνεται με την εμφάνιση λευκών κηλίδων και πλακών σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως τα χέρια, τα πόδια, τις μασχάλες, γύρω από το στόμα, τα μάτια και τα γεννητικά όργανα, καθώς και σε σημεία τραυματισμού του δέρματος από διάφορες αιτίες.

Κάτω από τη φωτογραφία του έγραψε λόγια συγκινητικά, μεγάλο μάθημα για όλους: “Να αγαπάμε τον εαυτό μας ακριβώς όπως είναι! Η καλή μου φίλη «Λεύκη» με έμαθε να αγαπώ ακόμα πιο αληθινά! #Smile#Positive #NewDay #Happy #People#LoveYourself #Passion”

Ο Τάκης Ζαχαράτος δεν είχε μιλήσει για την αυτοάνοση ασθένειά του και το έκανε με ένα απλό ποστ, δείχνοντας σε όλους τον πιο υγιή τρόπο προσέγγισης. Αγάπη και μηνύματα γεμάτα θετικότητα πλημμύρισαν την ανάρτησή του, από φίλους και ακολούθους του.

Δείτε την ανάρτησή του:

Check Also

Κώστας Βουτσάς

Θεοδώρα Βουτσά: Η πραγματική εκκλησία του μπαμπά είναι το θέατρο

Οι κόρες του Κώστα Βουτσά μετά την απώλεια του αγαπημένου τους πατέρα προσπαθούν να μείνουν δυνατές και κυρίως να μην χάσουν το χαμόγελό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.