Τα τελευταία 10 χρόνια ανακαλύψαμε κάποιες εξαιρετικές γεύσεις, αλλά την ίδια στιγμή δημιουργήθηκαν κάποιες τάσεις που θέλουμε σίγουρα… να ξεχάσουμε.
Όπως η τρέλα με το αβοκάντο, που ξεκίνησε από την Αμερική και έφτασε και στη χώρα μας, με τα brunchάδικα να χρεώνουν υπερβολικά πολλά χρήματα για ένα τοστ ή μια ομελέτα με αβοκάντο.
Ή η γεύση Pumpkin Spice, που μπήκε παντού (σε πολλά Starbucks της Αθήνας είχαν εξαντληθεί οι καφέδες Pumpkin Spice τις μέρες των γιορτών).
Διαβάστε επίσης: Βίντεο: Ελέφαντες τρώνε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε ζωολογικό κήπο
Ή η τρούφα, που μπήκε επίσης παντού, δυστυχώς όχι με την αυθεντική μορφή της, αλλά ως συνθετικό ελαιόλαδο, που με τα χημικά του πρόσθετα δίνει γεύση τρούφας στις πίτσες ή στις μακαρονάδες που τρώμε από την πιτσαρία της γειτονιάς…
Δείτε αυτά και άλλα παραδείγματα στο βίντεο του Food Insider που ακολουθεί:
Πηγή: reader.gr