Φαγητό

Αυτές είναι οι χειρότερες τάσεις στο φαγητό της τελευταίας δεκαετίας

Τα τελευταία 10 χρόνια ανακαλύψαμε κάποιες εξαιρετικές γεύσεις, αλλά την ίδια στιγμή δημιουργήθηκαν κάποιες τάσεις που θέλουμε σίγουρα… να ξεχάσουμε.

Όπως η τρέλα με το αβοκάντο, που ξεκίνησε από την Αμερική και έφτασε και στη χώρα μας, με τα brunchάδικα να χρεώνουν υπερβολικά πολλά χρήματα για ένα τοστ ή μια ομελέτα με αβοκάντο.

Ή η γεύση Pumpkin Spice, που μπήκε παντού (σε πολλά Starbucks της Αθήνας είχαν εξαντληθεί οι καφέδες Pumpkin Spice τις μέρες των γιορτών).

Διαβάστε επίσης: Βίντεο: Ελέφαντες τρώνε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε ζωολογικό κήπο

Ή η τρούφα, που μπήκε επίσης παντού, δυστυχώς όχι με την αυθεντική μορφή της, αλλά ως συνθετικό ελαιόλαδο, που με τα χημικά του πρόσθετα δίνει γεύση τρούφας στις πίτσες ή στις μακαρονάδες που τρώμε από την πιτσαρία της γειτονιάς…

Δείτε αυτά και άλλα παραδείγματα στο βίντεο του Food Insider που ακολουθεί:

 

Πηγή: reader.gr

Check Also

Κωροναιός

Κορωνοϊός: Πλύσιμο χεριών με χλιαρό νερό, το καλύτερο μέτρο πρόληψης

«Το να πλένουμε τα χέρια μας για 15 με 20 δευτερόλεπτα με χλιαρό νερό είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης του κορωνοϊού», δήλωσε πνευμονολόγος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *