Αίμα

Σημαντική Έκκληση: Δώστε αίμα για τον 25χρονο Γιάννη που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

Οικογένεια και φίλοι στέκονται στο πλευρό του Γιάννη και απευθύνουν έκκληση για αίμα.

Στις 12 Αυγούστου τραυματίστηκε σοβαρά στην διάρκεια τροχαίου ατυχήματος στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου, στο ύψος του Παγκρητίου Σταδίου.

Από τότε νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου «δίνοντας» τον δικό του αγώνα για την ζωή.

Ο 25χρονος Γιάννης Τουτουντζόγλου, χρειάζεται αίμα και για τον λόγο αυτό οι δικοί του άνθρωποι απευθύνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να προσφέρει αίμα, συμβάλλοντας με τον τρόπο στην βελτίωση της κατάστασης της υγείας του πολυτραυματία.

Και όλα αυτά ενώ η Κρήτη τις τελευταίες ώρες θρηνεί ένα ακόμη νεαρό άτομο που έσβησε στην άσφαλτο, έπειτα από παράσυρση που προηγήθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, σε δρόμο παράλληλο της εθνικής κάτω από την γέφυρα του Αι Γιάννη Χωστού στο Ηράκλειο.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Βενιζελείου να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 24χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Πλέον, ο αριθμός των νεκρών από τροχαία δυστυχήματα έχει ανέλθει στους 48 για το νησί, από αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το TipTop.gr στο Facebook, το Instagram και το Twitter

Check Also

Σεξ

Πόσες φορές την ημέρα σκεφτόμαστε το σεξ

Εδώ και χρόνια υπάρχει η παγιωμένη αντίληψη ότι οι άνδρες σκέφτονται διαρκώς το σεξ, ενώ οι γυναίκες σπάνια. Σου έχουμε νέα! Οι γυναίκες λατρεύουν το σεξ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.