SUGAR DADDY

Sugar Daddy & Sugar Baby: Υπάρχει συναίσθημα και δεν είναι μόνο σεξ

Ακούγοντας τις λέξεις «Sugar Daddy» το μυαλό μας πάει σε πανάκριβα ρούχα, διακοπές σε πεντάστερα ξενοδοχεία, μηνιαίο «χαρτζιλίκι»… και όλα αυτά προσφορά ενός πλούσιου προς κοπέλες που αναζητούν την όμορφη και χλιδάτη ζωή όχι με κόπο αλλά με… τρόπο.

Συνήθως πρόκειται για άνδρες με οικονομική άνεση που μέσω του διαδικτύου βρίσκουν νεαρές όμορφες γυναίκες οι οποίες αναζητούν εύκολη λύση για να καλύψουν τα πάγια έξοδά τους αλλά και να ικανοποιήσουν τις ακριβές επιθυμίες τους με αντάλλαγμα λίγη… συντροφιά (και ό,τι συνεπάγεται αυτό).

Τουλάχιστον έτσι ξεκίνησε αυτή η κοινωνική τάση. Μάλιστα για μια μεγάλη μερίδα του κόσμου οι σχέσεις αυτές θεωρούνται σχέσεις εκμετάλλευσης, σχέσεις περίπου πορνείας. Όμως οι άμεσα εμπλεκόμενοι δεν συμφωνούν με αυτόν τον όρο με μια έρευνα να έρχεται να δώσει άλλη διάσταση στο φαινόμενο.

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο «Journal Sociological Perspectives» αναφέρει περιπτώσεις «Sugar Daddy & Sugar Baby» που εξελίχθηκαν σε σχέση με πραγματική αγάπη, συναισθήματα αλλά και αληθινή φιλία.

Για παράδειγμα υπάρχει περίπτωση ατόμων που πήγαν μαζί για φαγητό, για ποτό, σινεμά αλλά και σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και δεν έκανα σεξ μεταξύ τους. Απλά έκαναν παρέα ο ένας στον άλλο.

Σε άλλη περίπτωση «sugar baby» αποκαλύπτει ότι εισέπραξε από τον «Sugar Daddy» της το ποσό των 9.000 δολαρίων μέσα σε ένα χρόνο χωρίς να κάνει ούτε μια φορά σεξ μαζί του.

Ο πιο συνηθισμένος τύπος σχέσης είναι το «sugar dating» όπου οι δύο πλευρές ναι μεν απολαμβάνουν το σεξ μεταξύ τους αλλά έχουν και κοινωνική ζωή σαν να είναι ζευγάρι.

Η 22χρονη Τέιλορ που μίλησε στην «NY Post» λέει πως γνώρισε τον 86χρονο Sugar Daddy της στην Νέα Υόρκη και η συμφωνία τους είναι για το «sugar dating».

«Μου πληρώνει όλους τους λογαριασμούς μου και μου δίνει το μήνα 2.5οο δολάρια. Είμαστε μαζί τρία χρόνια και ποτέ δεν έχουμε κάνει σεξ. Μιλάμε πολύ στο τηλέφωνο, ανταλλάσσουμε emails. H σχέση μας έχει εξελιχθεί σε φιλία και αν ήταν νεότερος θα μπορούσα να συνδεθώ μαζί του και συναισθηματικά. Ξέρω περιπτώσεις φίλων που δεν είναι μόνο το σεξ», είπε χαρακτηριστικά το «Sugar Baby» που για ευνόητους λόγους δεν αποκάλυψε το επίθετό του.

Περίπτωση Sugar Baby που… ερωτεύτηκε μετά από 10 Sugar Daddies

Η περίπτωση της Λάρα είναι ξεχωριστή καθώς ερωτεύτηκε τον «Sugar Daddy». Η 27χρονη χρησιμοποιούσε το διαβόητο σάιτ γνωριμιών για τρία χρόνια προκειμένου να πληρώνει τα δίδακτρα της. «Όταν μετακόμισα στο Λονδίνο έπαθα σοκ με το κόστος ζωής. Όλα ήταν τόσο ακριβά» λέει η ίδια.

Η Lara έκανε σχέσεις με 10 «sugar daddies» και σήμερα έχει σχέση με έναν από αυτούς, έναν 36χρονο οικονομολόγο. Η ίδια λέει ότι της στέλνει 1.000 λίρες το μήνα για να πληρώνει τις σπουδές της, ο ίδιος πληρώνει το ενοίκιο της και τα καθημερινά της έξοδα. Επίσης πλήρωσε ένα ταξίδι της στην Ταϊλάνδη και στην Ελλάδα και πληρώνει τη δασκάλα της γιόγκα.

Πώς ξεκίνησε ο «Sugar daddy» και η «Sugar mama»

Ο «Sugar daddy» και η «Sugar mama» έρχονται να προσφέρουν διεξόδους και εύκολες λύσεις αναλαμβάνοντας μέρος ή το σύνολο των οικονομικών υποχρεώσεων ενός νεαρού ατόμου κατά την περίοδο των σπουδών του. Και οι δύο πλευρές αποποιούνται τον όρο πορνεία και τονίζουν ότι πρόκειται για μία οικονομική συναλλαγή, για ένα φιλικό διακανονισμό που κρατάει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές.

Όπως σπεύδουν να εξηγήσουν, δεν συνεπάγεται ότι θα αναπτυχθεί απαραίτητα σεξουαλική σχέση. Προτιμούν τους όρους αφοσίωση, φιλία, οικονομική συμφωνία για να περιγράψουν την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους.

Το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ έχει τα «πρωτεία» με 300 φοιτήτριες να γράφονται σε γνωστή ιστοσελίδα στις αρχές του 2016. «Η Αυστραλία πληρώνει το βάρος των φοιτητικών χρεών, πολλοί απόφοιτοι αντί να τα αποπληρώσουν φεύγουν σε άλλες χώρες», λέει ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του συγκεκριμένου σάιτ. «Ένας Sugar Daddy είναι μια εξαιρετικά εναλλακτική συγκριτικά με τη συσσώρευση χρεών, επιτρέποντας στα Sugar Babies να αποφοιτήσουν χωρίς χρέη».

Ακολουθήστε το TipTop.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι!

Πηγή: protothema.gr

Check Also

Προορισμοί

Οι 10 πιο επικίνδυνοι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο

Τα ταξίδια μπορεί να είναι απολαυστικά αλλά καμιά φορά κρύβουν κινδύνους. Αυτοί είναι οι 10 πιο επικίνδυνοι προορισμοί στον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *